SOSYAL ETKİNLİK MERKEZİ

GAZİEMİR BELEDİYESİ SOSYAL ETKİNLİK MERKEZİ

Gaziemir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, liseye giriş ve üniversite sınavlarına hazırlanan ortaokul ve lise öğrencilerine, eğitimde fırsat eşitliği sunuyor. Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, bugüne kadar 10 binden fazla öğrenciye hizmet verdi. Ekonomik yönden dezavantajlı öğrencilerin geleceğine şekil veren proje sayesinde ailelerin ceplerine milyonlarca liralık katkı sunuldu.

45 öğretmenin görev aldığı Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi 4 bin 500 öğrenciye hizmet verecek kapasiteye sahip. Seminer salonları ve mini amfi tiyatroya sahip merkez, öğrencilerin kişisel gelişimlerine destek oluyor, düzenlenen aktivite ve etkinliklerle onların sosyal hayatlarının gelişmesi de sağlanıyor.