GAZİEMİR BELEDİYESİ 2023 YILI HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.06.2023 SAATİ: 18:00

DUYURU

Gaziemir Belediye Meclisinin 2023 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 01.06.2023 Perşembe günü saat 18:00’de Gazi Mahallesi Önder Caddesi No.41 adresinde bulunan Gaziemir Belediyesi bünyesinde Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olup; 5393 sayılı Belediye Kanununun 21. Maddesi gereği, toplantı gündemi aşağıda sunulmuştur.
İlan olunur.

Halil ARDA
                                                                                                                               Gaziemir Belediye Başkanı

01 / 06 / 2023
                                                                                                                                    Perşembe Saat:18.00
                                                                 G   Ü   N   D   E   M

1. Meclisin açılışı.
2. Meclisçe verilecek önergeler.
3. Birimlerden gelen önergeler.

3.1- (31/2023)- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 37’nci maddesi kapsamında, bulunduğu kadroya ait derece içerisinde 3 yıl hizmetini doldurulan personelin müktesebine uygun derece değişikliğine dair hazırlanan “Dolu Kadro Değişikliği” başlıklı III sayılı cetvelin onaylanması hk. (İnsan Kayn.Eğtm. Md.)

3.2- (32/2023)- Gaziemir Belediyesi sınırları içindeki alt yapı hizmetlerinin koordinasyon içinde yürütülmesi, hizmetin nitelik ve niceliğini, mahalli özelliklerini, uygulamada uyulması gereken zaman ve mekan şartları ile mahalli imkanları ve benzeri durumları tespit etmek ve yürütme iş ve işlemlerin sağlıklı yürütülmesi için Fen İşleri Müdürlüğü Yol ve Altyapı Denetim Birimi Kuruluş, Görev ve Çalışma Usulleri Uygulama Yönetmeliğinin ekteki yeniden düzenlenen şekliyle incelenerek karara bağlanması, Belediye Meclisinin 13.10.2022 tarih ve 97/2022 Nolu kararı onayında yer alan uygulanan Fen işleri Müdürlüğü ücret tarifesinin yol kaplama malzemeleri temini ve işçilik uygulamalarının piyasa rayiçlerinde 2023 yılı içerisinde de değişimler yaşandığından bu kapsamda, ücret tarifesinde yer alan; Asfalt Kaplama (12 cm) 636,68 TL (2023), Kilit Parke Kaplama 228,91 TL (2023) Bedeller; Asfalt Kaplama (12 cm) 973,88 (2023 revize) Kilit Parke Kaplama 251,28 TL (2023 revize) olarak tarife cetvelinin revize edilmiş halinin incelenerek karara bağlanması hk. (Fen İşl. Md.)

3.3- (33/2023)-Belediyemiz faaliyet ve hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi ve zorunlu giderlerimizin zamanında ödenebilmesi için olası nakit ihtiyacının ortaya çıkması halinde kullanılmak amacıyla (tedbir amaçlı olarak) borçlanma kararı alınmasına ihtiyaç duyulduğundan 5393 sayılı Belediye Kanununun 68. maddesinde (d) ve (c) bentleri gereğince yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda ekteki hesap tablosunda da görüleceği üzere Belediyemiz borçlanma için gerekli şartları taşımakta olup, bu kapsamda 50.000.000,00.-TL borçlanabileceği hesaplandığından, kredi kullanılması için Belediye Başkanı Sayın Halil ARDA’nın yetkili kılınması talebi hk. (Mali Hiz. Md.)

4. Dilek ve temenniler.
5. Toplantıya katılamayan üyelerin mazeretlerinin görüşülmesi.
6. Meclis toplantı gün ve saatinin tespiti.

Yayın Tarihi : 26-05-23