GAZİEMİR BELEDİYESİ 2021 YILI EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.09.2021 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR  BELEDİYE MECLİSİ

07 / 09 / 2021
                                                                                                                                  Salı  Saat:18:00
                                                   01/09/2021 TARİHLİ GÜNDEMİN DEVAMI
                                                            SONUÇLANAN RAPORLAR

1- Komisyonlardan gelen raporlar.

1- (65/2021)- Belediyemizin ihtiyacı doğrultusunda  boş kadrolarımızdan 1 adet 3.  derece Eğitmen kadrosunda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre istihdam edilen 3. derecenin 1. kademesi kadro karşılığı esas alınmak üzere belirlenen net aylığın %20 fazlası net ücret ödenmek suretiyle 2021yılında ihtiyaç duyulduğunda tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılmasının oy birliği ile kabulüne ilişkin Plan ve Bütçe komisyon raporu.

2- (66/2021)- Özel Kalem  Müdürlüğü bütçesinden Mali Hizmetler  Müdürlüğü bütçesine  toplam 500.000,00 TL ödeneğin alınmak suretiyle aktarma yapılmasının 5393 Sayılı Belediye Kanununun Meclisin Görev ve Yetkileri başlıklı 18.maddesinin b fıkrası ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Usulü Yönetmeliğinin 36.maddesi gereğince oy birliği ile kabulüne ilişkin Plan ve Bütçe komisyon raporu.

2- Dilek ve temenniler.
3-Toplantıya katılamayan üyelerin mazeretlerinin görüşülmesi.
4-Meclis toplantı gün ve saatinin tespiti.

Yayın tarihi: 03.09.2021