GAZİEMİR BELEDİYESİ 2020 YILI TEMMUZ AYI MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.07.2020 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR  BELEDİYE MECLİSİ

07 / 07 / 2020                                                                                                                                                                Salı Saat:18.00
                                                 01/07/2020 TARİHLİ GÜNDEMİN DEVAMI

01/07/2020 TARİHİNDEN SONRA SONUÇLANAN RAPORLAR

1.Komisyonlardan gelen raporlar.

1.(25/2020)-Belediyemiz ile Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği arasında “kamu yararına uygun” işbirliği protokolünün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebinin  oy birliği ile kabulüne ilişkin Hukuk Komisyon Raporu.

2.(28/2020)-İzmir İli,Gaziemir ilçesi,Çay (Irmak) mahallesi.18M-1a pafta,2262 ada, 1 parsel  1062,38 m² olup,435/9658 (47,85 m²)si Belediyemize ait 435/9658 (47,85 m²) hissenin satın alınma talebinin oy birliği ile kabulüne ilişkin Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe Komisyon raporu.

3.(29/2020)-İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Çay (Irmak) mahallesi,2224 ada, 4 parselde bulunan taşınmazın yapılan Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesine göre Belediyemiz uhdesinde kalan ve tapuda kat irtifakı tesisi edilmiş bağımsız bölümlerin satışlarının yapılması talebinin oy birliği ile kabulüne ilişkin Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporu.

4.(31/2020)-İzmir Valiliği Kadastro Müdürlüğü 2020 çalışma programı kapsamında İzmir İli, Gaziemir İlçesi, tapunun Atıfbey, Çay, Sakarya ve Yeşil Mahallelerinde yapılacak olan 3402 sayılı Kadastro kanununun 22.maddesine göre güncelleme çalışmalarına başlanacağından Kadastro ekipleriyle birlikte görev yapmak üzere ekte belirtilen bilirkişilerin seçilmeleri kabulüne ilişkin Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.

2.Dilek ve temenniler.
3.Toplantıya katılamayan üyelerin mazeretlerinin görüşülmesi.
4.Meclis toplantı gün ve saatinin tespiti.