GAZİEMİR BELEDİYESİ 2019 YILI HAZİRAN AYI 8. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 10.06.2019 SAATİ: 18:00

2019 YILI HAZİRAN AYI 8. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 10.06.2019

• BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

• BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. İzmir İli, Gaziemir İlçesi tapunun Atıfbey Mah. 169,32 m² yüzölçümlü 141 ada 21 parselde bulunan 57,85 m² lik  Belediyemize ait hissenin satın alınma talebi(Plan Proje Müd)

III-      KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1. Mevcut 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı doğrultusunda, Hava Teknik Okullar Komutanlığı’nın Sarnıç Nizamiye Bölgesi yakınında bulunan 11129 adanın Ticaret Alanı, 117 ada 2 nolu parselin Ağaçlandırılacak Alan olarak belirlenmesine ve 18 metre genişliğindeki yolun kavşak alanına bağlanacak şekilde yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Hukuk Komisyon Raporları.                          (Etüt Proje. Müd)
  2. İzmir İli, Karabağlar İlçesi 108,00 m² yüzölçümlü 31264 ada 17 parselde bulunan 20,00 m² lik                Belediyemize ait hissenin satın alınma talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları. (Plan Proje Müd)

IV-  MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

V-   DİLEK VE TEMENNİLER

VI-  TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

VII-   TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ.

Yayın tarihi:06.06.2019