GAZİEMİR BELEDİYESİ 2019 YILI EKİM AYI 16. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.10.2019 SAATİ: 18:00

2019 YILI EKİM AYI 16. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 07.10.2019

•  BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

•  BİRİMLERDEN GELEN ÖNERGELER.

1. Bu yıl Mersin’de düzenlenen Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz Nazlı SAVRANBAŞI, Kadınlar Asimetrik Paralel kategorisinde 1. Olup, göstermiş olduğu performans ve başarılarının devamını teşvik etmek amacıyla, 1 adet Ata altın ile ödüllendirilmesi talebi (Gençlik ve Spor Hizm.Müd)

• KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 2019 yılı  Ek bütçe görüşülmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Plan ve Bütçe  Komisyon

Raporu (Mali Hizm.Müd)

1. 10.11.2019-17.11.2019  tarihleri   arasında  Almanya da  ki şehirler  ile  Kardeş  Belediye  ön protokol

görüşmelerini  yapmak  üzere  görevlendirilecek kişilerin belirtilen tarihlerde görevli izinli sayılmaları,