GAZİEMİR BELEDİYESİ 2019 YILI AĞUSTOS AYI 12. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 02.08.2019 SAATİ: 18:00

2019 YILI AĞUSTOS AYI 12. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 02.08.2019

BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. SAR-BEL Sarnıç Sar-Bel Sarnıç İmar Teknik ve Turz. Eğt. Öğr. Hiz.San. ve Tic. Ltd.Şti. tarafından belediyemize hibe edilmek istenen 21 adet aracın hibe olarak kabul edilmesi ve “T” işaretli cetvelde gösterilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Hukuk Komisyon Raporu. (Destek ve Hizmt.Müd)

2. Belediyemize ait Atıfbey Mah., 6/4 Sk. No:4/A Gaziemir /İZMİR adresinde bulunan dükkanın, Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği’ne 1 yıllığına ve 1 TL izbedel karşılığı tahsisine ilişkin, Gaziemir Belediye Meclisi’nin 05.10.2009 tarih ve 94 sayılı kararının iptal edilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Hukuk Komisyon Raporu (Kültür ve Sos.Müd)

3. Sermayesinin tamamı Belediyemize ait olan Sar-Bel Sarnıç İmar Teknik ve Turizm Eğitim Öğretim Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. ve Gazi-Bel Gaziemir İmar Teknik ve Turizm Hizmetleri San. ve Tic.Ltd. şirketlerini temsil etme, şirketle ilgili her türlü işlemi yapma ve şirket yetkilisi olarak şirketi temsil ve idare etme hususunda Belediye Başkanı Halil ARDA’ya yetki verilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Hukuk Komisyon Raporu (Özel Kalem Müd.)

III- DİLEK VE TEMENNİLER.

IV-TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİSÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.

V- TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.