GAZİEMİR BELEDİYESİ 2018 YILI TEMMUZ AYI 13. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 02.07.2018 SAATİ: 18:00

2018 YILI TEMMUZ AYI 13. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 02.07.2018

I- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI

III- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

1. İzmir kalkınma ajansının 2018 Yılı Fizibilite Destek Programına Belediyemizin başvuracağı “Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi” başlıklı Proje için kurumumuzu temsile, ilzama ve proje faaliyet belgelerini imzalamaya Gaziemir Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder KESKİN’in yetkili kılınması talebi. (Strateji Geliştirme Müd.)

2. 07/05/2018 tarih ve 29 sayılı meclis kararı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne aktarımı yapılan 3.500.000,00 TL. tutar, yıl içerisinde Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kullanılacağından ilgili meclis kararının iptal edilmesi talebi. (Gençlik ve Spor Hiz.Müd.)

3. Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezini açma kapama vb. işlemleri yürütme yetkisine sahip kurucu temsilcisi olarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili Cem GÜLSEÇGİN’in atanması talebi.           (Gençlik ve Spor Hiz.Müd.)

4. Gaziemir Masterler Spor Derneği, Gaziemir Lider Spor Masterler Spor Kulübü Derneği, Gaziemir Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği, Sarnıç Gençlik Spor Kulübü, Gaziemir Onur Spor Kulübü, Gaziemir Futbol Kulübü Derneği, Gaziemir Seydiköy Spor Kulübü Derneği, Sarnıç Masterler Spor Kulübü Derneği,  Gaziemir Gençlik ve Spor Kulübü Derneği; 2018-2019 sezonunda yapacak oldukları masraflardan dolayı 6.000,00 (altıbin) TL. nakdi ve bunun yanında ayni yardımın Belediyemiz tarafından yapılması talebi.     (Gençlik ve Spor Hizm.Müd.)

IV- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Tapunun Yeşil Mahallesi, 2307 ada, 2  parselde bulunan 4985/18637 (149,55 m²) lik  Belediyemize ait hissenin kat karşılığı anlaşma yapılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (Plan ve Proj.Müd)

2. İlçemiz Dokuz Eylül Mahallesi Ulaştırma Caddesinin içkili yerler bölgesine dahil edilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile
    kabul edilen Hukuk, Çevre, Sağlık, Esnaf ve Pazar Yerleri Komisyon Raporları (Ruh.ve Denet.Müd.)

V- MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

VI- DİLEK VE TEMENNİLER

VII - TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

VIII - TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ.