GAZİEMİR BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI 4. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.02.2018 SAATİ: 18:00

2018 YILI ŞUBAT AYI 4. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 07.02.2018

I-BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II-KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1.Gaziemir İlçesi Sarnıç Mevkii Yol Boyu Ticaretin Teşekkül Ettiği Konut Kullanımlı Cadde ve Sokakların belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Çevre  Komisyon Raporları (Etüt Proje Müd.)
2.Belediyemizde bulunan boş kadrolarda 2018 yılında ihtiyaç duyulduğunda tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve  Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (İnsan Kayn.ve Eğt.Müd.)
3.Zabıta fazla mesai ücretlerinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve  Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (İnsan Kayn.ve Eğt.Müd)

III- DİLEK VE TEMENNİLER

IV- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

V - TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.

Yayın Tarihi :