GAZİEMİR BELEDİYESİ 2018 YILI OCAK AYI 2. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 05.01.2018 SAATİ: 18:00

2018 YILI OCAK AYI 2. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 05.01.2018

• BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1. 9 Eylül Semt Evi içersinde bulunan Gaziemir İlçe Halk Kütüphanesinin 2018 yılı Ocak ayında bitecek olan tahsis süresinin devamı talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyonları Ortak Raporları (Plan ve Proje Müd.)

1. Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Belediyemiz arasında Cumhuriyet Semt Evlerinde yürütülecek ortak çalışmalara ilişkin olarak iyi niyet işbirliği protokollerinin imzalanması, protokol hükümlerinin yürütülmesi için Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim ŞENOL’a yetki verilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan  Hukuk, Plan ve  Bütçe, Kültür Komisyonları Ortak Raporları  (Kültür ve Sosyal İşl.Müd)

1. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdoğan Belediyesi’nin, talebi olan Kıbrıs yöresi kostümlerinin Belediyemizce temin edilerek adı geçen Belediye’ye hibe edilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan  Hukuk ve Kültür  Komisyonları  Ortak Raporları (Gençlik ve Spor Hizm. Müd)

III- DİLEK VE TEMENNİLER

IV- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

V - TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.