GAZİEMİR BELEDİYESİ 2018 YILI HAZİRAN AYI 12. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.06.2018 SAATİ: 18:00

2018 YILI HAZİRAN AYI 12. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 07.06.2018

I- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 2018 yılında tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması talebi ile ilgili oy birliği ile karar verilen Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (İnsan Kayn.ve Eğt.Müd)

2. Sağlık Köyü içinde bulunan Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma Merkezi, Pozitif Yaşam Merkezi ve Evde Bakım Hizmetleri Birimlerine kabul edilecek sakinlerin hafta içinde gelecekleri gün sayısına göre aylık ücretlerinin belirlenmesi ve belirlenecek ücretlerin 2018 Mali Yılı Ücret Tarife Cetveline eklenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile karar verilen Plan ve Bütçe, Hukuk, Sağlık Komisyon Raporları (Sağlık İşl.Müd)

III- DİLEK VE TEMENNİLER.

IV-TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİSÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.

V- TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.