GAZİEMİR BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI 22. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.12.2018 SAATİ: 18:00

2018 YILI ARALIK AYI 22. TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 07.12.2018

I-  BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

II-  KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Gaziemir ilçesinde faaliyet gösteren S.S Gaziemir Üretici Kadınlar Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile Belediyemiz arasında ilçemizde yaşayan kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarını sağlamak amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75/c maddesi uyarınca ortak işbirliği projesi düzenlenmesi ve bu kapsamda Protokol imzalanması için Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL’a yetki verilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Kültür, Hukuk Komisyon Raporları (Sosyal Yard. İşl. Müd)

2. 2018 yılında ihtiyaç duyulduğunda tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları. (İns.Kayn.ve Eğt.Md.)

3. 2019 yılında ihtiyaç duyulduğunda tam zamanlı sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (İns.Kayn.ve Eğt.Md.)

4. 2018 yılında çalıştırılan ve 2019 yılında çalıştırılmaya devam edilecek olan sözleşmeli personellerin çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (İns.Kayn.ve Eğt.Md.)

5. 28.11.2018- 30.11.2018 Tarihinde yapılan THOF Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda Gaziemir Belediyesini temsilen Türkiye 1.si olan Gaziemir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcularına Yarım altınla ödüllendirilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve BütçeKomisyon Raporları (Özel Kalem Müd)

III- DİLEK VE TEMENNİLER.

IV- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.

V-  TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.