GAZİEMİR BELEDİYESİ 2017 YILI OCAK AYI 1. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 02.01.2017 SAATİ: 18:00

2017 YILI OCAK AYI 1. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 02.01.2017

I- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI

III- DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ

IV- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

1. İlçemiz Kubilay Caddesi ile Ege Caddesinin içkili yerler bölgesine dahil edilmesi talebi.
(Ruhsat İşl.Müd.)
2.  Mülkiyeti Belediyemize ait bir taşınmazın; Gaziemir Yeni Hükümet Binası hizmete girene kadar İzmir Gaziemir İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na tahsisinin yapılması ve tahsisi yapılacak olan taşınmaza ait tüm giderlerin (elektrik, su, aidat vb.) Belediyemizce karşılanması talebi. (Plan ve Proje Müd.)
3. Mülkiyeti tasfiye halinde S.S.Beyazevler Kooperatifi’ne ait olan İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Tapunun Sakarya Mahallesi 1713 ada 1 parsel ve 1714 ada 1 parsel nolu taşınmazların Belediye Başkanlığımıza şartlı bağış talebi (Plan ve Proje Müd.)
4. Gaziemir İlçesi, 19 M IVb pafta, 1134 ada 5 parselin kullanım kararının ticaret alanı, Hmax:6.80 m olan bina yüksekliğinin Yençok:2 kat olarak değiştirilmesi, ayrıca parselin güneybatı cephesinden 7 m, diğer cephelerinden 5'er m yapı yaklaşma sınırı belirlenmesi yönünde önerilen UİP-1564,10 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi (Etüt ve Proje Müd.)

V-KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1. Ali Tansel Çevikel’e ait şartlı bağış dilekçesine istinaden Belediye sınırları içerisinde bulunan Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi No:72/2 adresindeki terki yapılı yeşil alana yapılacak parka “OSMAN TANSU ÇEVİKEL” isminin verilmesi ve parkın yapımındaki tüm masrafların talep edenler tarafından karşılanması kapsamında protokol yapılması için Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL’a yetki verilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk, Kültür, Çevre ve Kent Konseyi Komisyon Raporları (Park ve Bahç.Müd.)

2. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, tapunun Yeşil Mahalle, 3 pafta, 2307 ada 1 parsel 28,42 m² Belediye     hissesini  satın alma  talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Hukuk, Plan ve  Bütçe Komisyon Raporları (Plan ve Proje Müd.)

VI- MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

VII- DİLEK VE TEMENNİLER