GAZİEMİR BELEDİYESİ 2017 YILI MART AYI 5. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.03.2017 SAATİ: 18:00

2017 YILI MART AYI 5. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 01.03.2017

I- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

II-     GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI

III- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

1. Belediyemizde duyulan ihtiyaç üzerine Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü kurulması talebi.      (İnsan Kayn.Müd)

2. 20.Gaziemir Ulusal ve Uluslar Arası Çocuk Şenliği’ne Bulgaristan’ ın Loznitsa Belediye Heyeti ve Loznitsa Seydol Okulu Çocuk Korosu ile Gana Akra’dan Çocuk Dans ve Müzik Topluluğu ve Heyetinin festivalimize katılımlarının ilgili Bakanlıkça onaylanabilmesi için gerekli Meclis kararının alınması talebi. (Kültür ve Sos. İşl.Müd.)

IV- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ

1. Gaziemir İlçesi, 19 M IVb pafta, 1134 ada 5 parselin kullanım kararının ticaret alanı, Hmax:6.80 m olan bina yüksekliğinin Yençok:2 kat olarak değiştirilmesi, ayrıca parselin güneybatı cephesinden 7 m, diğer cephelerinden 5'er m yapı yaklaşma sınırı belirlenmesi yönünde önerilen UİP-1564,10 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Hukuk, Çevre Komisyon Raporları (Etüt ve Proje Müd.)

V-    MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ

VI-     DİLEK VE TEMENNİLER