GAZİEMİR BELEDİYESİ 2016 YILI KASIM AYI 20. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.11.2016 SAATİ: 18:00

2016 YILI KASIM AYI 20. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 01.11.2016

I-   BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

II-   GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.

III-   KOMİSYONLARA HAVALE EDİLİP SONUÇLANMAYAN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, tapunun Çay (Irmak) Mahallesi, 2224  ada 2  parsel 14,00 m² Belediye hissesini satın alma
 talebi. (Plan Proje Müd)

2.  İzmir İli, Gaziemir İlçesi, tapunun Çay (Irmak) Mahallesi,2208 ada,4 parsel 34 sokak No:17 adresli zemin
 kat 2 nolu dairede bulunan Belediyemize ait 44,40 m² hissenin  satış talebi. (Plan Proje Müd)

3. Mülkiyeti Belediyemize ait İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Tapunun Sakarya (Gazi) Mahallesi 2284 ada, 1 parselde bulunan taşınmazın yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmesine göre Belediyemiz uhdesinde kalan ve tapuda kat irtifakı tesis edilmiş bulunan bağımsız bölümlerin satışlarının yapılması talebi.  (Plan Proje Müd)

IV- MECLİS ÜYELERİ TARAFINDAN VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

V- DİLEK VE TEMENNİLER.

VI- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.

VII-  TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.