GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI TEMMUZ AYI 13.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 05.07.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI TEMMUZ AYI 13.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 05.07.2013

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2-KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 1134 ada 1 parselin zemin kamulaştırma işleminin Belediyemizin 4. Beş Yıllık İmar Programına ek olarak alınması talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Bayındırlık ve İmar, Çevre, Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları (Etüt Proje Müd)

2. 05.08.2013- 15.08.2013 tarihleri arasında Japonya Hiroşama’da düzenlenecek olan “Hiroşima 2013-Gelecekteki Barış için Uluslar arası Gençlik Konferansına” İlçemizde ikamet eden Gaziemir Lisesi Öğrencilerinden Ece Ayşem CENGİZ’in, Menderes Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Miraç GÜNAL’ın, Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Eda KILIÇ’ın katılmaları ve her türlü yasal giderlerin Belediyemiz bütçesinden ödenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Kültür, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

3. 2012/2013 eğitim öğretim yılında başvurulan Ulusal Ajans’ın açtığı Etwinning Programı kapsamında Olive Trees (Zeytin Ağaçları) adlı projeye tüm protokollerin düzenlenmesi ve imzalanması konusunda Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL’un yetkili kılınması talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Hukuk Komisyon Raporu (Strateji ve Gel.Müd)

GÜNDEM 4-TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
GÖRÜŞÜLMESİ.

GÜNDEM 5-TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.