GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI OCAK AYI 1. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM 1.OTURUM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 02.01.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI OCAK AYI 1. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM 1.OTURUM
     TOPLANTI TARİHİ: 02.01.2013

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

GÜNDEM 2- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.

GÜNDEM 3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Denetim Komisyonu seçiminin gizli oylamayla yapılması talebi. (Yazı İşl. Müd.)

2. Gaziemir İlçesi, Çay (Irmak) Mahallesi, 18M 1a pafta, 2223 ada, 1 parsel 501,00m2 olup, 46/501 (46,00m2) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin tapuda kayıtlı hissedarlara satılması talebi.                      (Plan ve Proje Müd.)

3. Gaziemir Belediyesi ve Nazmi Karaca İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limitet şirketi adına Mehmet AKKURT arasında İzmir 30. Noterliğinde 26 Nisan 2012 tarih ve 13513 no ile yapılan “Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi” nine istinaden Belediyemizin 42,30 m² ile paydaşı olduğu 27 Sokak No:53’ten girişli 1. Kat 4 no’lu dairedeki hissenin firmalarına satışı talebi . (Plan ve Proje Müd.)

4. Sözleşmeli olarak çalışan personelin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi talebi.
(İns.Kay.ve Eğt.Müd.)

5. 2013 yılında boş kadrolarda sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin karar alınması ve bu kadrolarda çalıştırılacak Personelin ücretlerinin belirlenmesi talebi. (İns.Kay.ve Eğt.Müd.)

6. Sözleşmesi yenilenen ve 2013 yılında boş kadrolarda çalıştırılmasına ilişkin karar alınan sözleşmeli personele ödenecek ek ödeme oranlarının belirlenmesi talebi. (İns.Kay.ve Eğt.Müd.)

7. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Gazi Mahallesi, 18M Ib paftada 22 Sokak ile Hasan Güven Caddesi köşesindeki yeşil alan içerisinde, çevrenin güç ihtiyacının artması nedeniyle dağıtım sisteminin normal düzende çalışabilmesi için 1 adet trafo dağıtım merkezi tesis edilmesi gerektiği belirtilerek 18M Ib paftada 22 Sokak ile Hasan Güven Caddesi köşesindeki yeşil alan içerisinde 1 adet 2.50 x 2.50m. ebadında trafo yerinin imar planına işlenmesi ve kurumları adına plan tadilatı yapılması talebi. (Etüt Proje Müd.)

8. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Yeşil Mahalle, 18M Ic paftada mülkiyeti Gaziemir Belediyesi’ne ait 366 ada 28 parseldeki park alanı içerisinde 1 adet 2.50 x 3.00m. ebadında trafo yerinin imar planında belirlenmesi yönünde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği talebi. (Etüt Proje Müd.)

9. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Beyazevler Mahallesi, 19M IIa paftada 1779 adanın kuzeyindeki kamuya terkli yeşil alanda 1 adet 2.50 x 3.50m. ebadında trafo yerinin imar planında belirlenmesi yönünde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği talebi. (Etüt Proje Müd.)

10. Atıfbey Mahallesi, 5 Sokakta bulunan Seydiköy Tren İstasyonu Restorasyon çalışması için, 25785 Sayılı Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına ait Katkı Payına Dair Yönetmeliğin 9.maddesine göre gelecek olan katkı payı dışındaki ödeneğin 2013 Yılı Belediyemiz Bütçesinden karşılanması talebi. (Fen İşl. Müd.)

GÜNDEM 4- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Gaziemir İlçesi, Belediyemiz hizmet ve sorumluluğu dahilinde bulunan 3 adet parka isim verilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Kültür, Çevre, Yerel Gündem 21 Komisyon Raporları.
(Park ve Bah.Müd.)

2. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Dokuz Eylül Mahallesi 2113 ada, 1 parselde Gaziemir Kaymakamlığı İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanılan mülkiyeti Belediyemize ait binanın zemin üstü 1. katının 11.01.2013 tarihinde süresi dolması sebebiyle 5 (beş) yıllığına tahsis süresinin uzatılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk ve Kültür Komisyon Raporları. (Plan ve Proje Müd.)

3. Atıf Bey Mahallesi 141 ada, 21 parsel 169.32m2 olup, 5785/16932 (57,85m2) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin kat karşılığı anlaşma yapılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları. (Plan ve Proje Müd.)

4. İzsu Genel Müdürlüğünce talep edilen Bektaşlık Deresi, Havaalanı Deresi Yan Kolu, Yobaz Deresi, Irmak Deresi Yan Kolu, Irmak Deresi Evka 7 Kolu ve Hacıbağ Derelerine ait dere ıslah güzergahlarının belirlendiği 1/1000 uygulama imar planı değişikliği talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu(Etüt Prj.Md)

5. Hava Teknik Okullar Komutanlığı’nın konuşlandığı arazinin Sarnıç Nizamiye Bölgesine komşu olan alandaki Askeri Alan, kavşak ve yol düzenlemesinin belirlendiği 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu.
(Etüt Proje Müd.)

GÜNDEM 5- MECLİS ÜYELERİNCE VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

GÜNDEM 7- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
                       GÖRÜŞÜLMESİ.