GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI HAZİRAN AYI 11. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 03.06.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI HAZİRAN AYI 11. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 03.06.2013
GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI
GÜNDEM 2- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.
GÜNDEM 3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Belediye meclisimizin 07.02.2013 tarih 19 sayılı meclis kararında Nar-Bel Narlıbahçe İmar Teknik ve Turizm San. ve Tic.Ltd. Şti.’indeki 870 pay karşılığı sehven 217.000,00 TL olarak yazılmış olup, olması gereken 870 pay karşılığı olarak 217.500,00 TL nominal değerindeki pay olarak meclis kararının düzeltilmesi talebi. (Mali Hizm. Müd.)

2. Gaziemir 1/1000 ölçekli uygulama imar planında “Açık Pazar ” yeri olarak ayrılmış tapunun Gaziemir Sakarya Mahallesi 22, 23 pafta 1762 ada 1 parselinin zemin kamulaştırma işleminin Belediyemizin 2009–2014 yıllarını kapsayan 4.beş yıllık imar programına ek olarak alınması talebi. (Etüt Proje Müd)

GÜNDEM 4- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2013 yılı bütçesindeki Sevgi Mahallesindeki açık pazaryerinin kapalı pazaryerine dönüştürülmesi projeli işi mülkiyet problemi sebebiyle yapılamayacağından dolayı iptal edilerek, bütçe tertibinde bulunan 600.000,00 TL ödeneğin İnşaat Malzemesi Giderleri bütçe tertibine aktarılması talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Plan Bütçe Komisyon Raporu.                             (Mali Hizm. Müd.)
2. Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği’nin karar alınması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu (Hukuk İşl. Müd.)
3. Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanununun 18.maddesine göre satış talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (Plan ve Proje Müd)
4. Belediyemize ait hisseli taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunun 18.maddesine göre satış talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları               (Plan ve Proje Müd)
5. Mülkiyeti Belediyemize ait dükkan ve dairelerin 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesine göre satış talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (Plan ve Proje Müd)
6. Gaziemir Belediyesi ve Doğan Koç Dayanıklı Tüketim Malları şirketi adına Cem KOÇ arasında İzmir 30.Noterliğinde 14 Nisan 2011 tarih ve 13422 nolu ile yapılan düzenleme şeklinde kat karşılığı inşaat sözleşmesine istinaden Belediyemizin paydaşı olduğu 1.kat 8 nolu dairede ki hissenin satış talebi                               ile ilgili oy birlği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (Plan ve Proje Müd)
7. Gaziemir İlçesi, Atıfbey Mahallesi 141 ada, 21 parsel de kat karşılığı alınan 02.01.2013 tarih ve 3 sayılı kararının tekrar değerlendirilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile ret edilen Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları (Plan ve Proje Müd)
8. 06.11.2011 tarih ve 27807sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Botaş Ham Petrol ve Doğal Gaz Boru Hattı Tesislerinin Yapımı ve işletilmesine dair teknik ve emniyet ve çevre yönetmeliği ve ilgili kurum görüşleri doğrultusunda Botaş’a ait boru hatları güzergahı ve çevresinde ki emniyet kriterlerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Çevre, Hukuk Komisyon Raporları (Etüt Proje Müd)

GÜNDEM 5- MECLİS ÜYELERİNCE VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.
GÜNDEM 7- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN  MAZERETLERİNİN
                        GÖRÜŞÜLMESİ.