GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI EYLÜL AYI 17.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 06.09.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI EYLÜL AYI 17.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 06.09.2013

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2-KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Kadastro Müdürlüğünün talebi üzerine; Tapunun (Irmak) Çay Mahallesinin Kadastro çalışmalarında yer alacak 6 bilirkişinin tespiti talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Hukuk Komisyon Raporu (Plan ve Proje Müd.)

2. Dolu- Kadro derece değişikliği talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları (İnsan Kayn.Eğt.Müd)

3. Belediyemiz Hizmet binası inşaatı faaliyetinde kullanılacak krediye ilişkin her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya Belediye Başkanı yetkili kılınması talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları (Mali Hiz. Müd.)

GÜNDEM 4-TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
GÖRÜŞÜLMESİ.

GÜNDEM 5-TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.