GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI EKİM AYI 18. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.10.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI EKİM AYI 18. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 01.10.2013

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI
GÜNDEM 2- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.
GÜNDEM 3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Belediyemiz 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması talebi. (Strateji Gel.Müd.)

2. 2014 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi ve Tarifelerinin görüşülmesi talebi. (Mali Hiz.Müd.)

3. Fahri AYAN ’ın Danıştay Sekizinci Dairesinin 2013/1490 Esas no ve 2013/4339 kararı ile Meclis üyeliğinin düşürülmesinden dolayı Plan ve Bütçe, Sağlık Komisyon üyeliğine yeni komisyon üyesinin seçilmesi talebi.(Yazı İşleri Müd)

4. 5393 sayılı Belediye Kanununun 73. maddesinde değişiklik yapılmasına ilişkin 5998 sayılı Kanunun 1. maddesi kapsamında “ Aktepe ve Emrez Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” sınırı içinde kalan ve imar planında konut adasına tekabül eden mülkiyeti Belediyemize ait İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Aktepe ve Emrez Mahallelerinde bulunan taşınmazların” harca esas bedeller üzerinden” İzmir Büyükşehir Belediyesi adına devrinin yapılması talebi. (Plan ve Proje Müd)

GÜNDEM 4- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 16–20 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya - Düsseldof’ta düzenlenecek olan K 2013 Uluslararası fuara katılımı işlerin yoğunluğu nedeniyle ertelenmiş olup ilgili önergenin gündemden düşürülmesine oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu (Özel Kalem Müd.)

GÜNDEM 5- MECLİS ÜYELERİNCE VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.
GÜNDEM 7- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
                        GÖRÜŞÜLMESİ.