GAZİEMİR BELEDİYESİ 2013 YILI AĞUSTOS AYI 15.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 06.08.2013 SAATİ: 18:00

2013 YILI AĞUSTOS AYI 15.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM
     TOPLANTI TARİHİ: 06.08.2013

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2-KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Boş kadro değişikliği, bu kadroda sözleşmeli personel çalıştırılması talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları .(İnsan Kay. ve Eğt.Müd.)

2. Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 2013 yılı bütçesindeki park ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere sulama sistemi ve sarf malzemesi alımı işi, ilkbahar mevsiminin yağışlı geçmesi ve kurulacak sulama sistemlerinin yaz aylarında yetişemeyeceğinden iptal edilip, bütçe tertibinde bulunan 600.000,00 TL ödeneğin bahçe malzemesi alımları ile yapım ve bakım giderleri bütçe tertibine aktarılması talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Plan ve Bütçe Komisyon Raporu (Mali Hiz. Müd.)

3. 2013–2014 sezonunun ASKF ye yatırılacak olan katılım ve referans ücretinin Gaziemir Belediyesi tarafından ödenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Plan ve Bütçe Komisyon Raporu (Kült. ve Sos. İşl. Müd.)

4. Kardeş Belediyemiz Rusya Volgograd Belediyesinin 35. yıl dönümü kutlamalarına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin SAYKÖSE’nin, Sözleşmeli Personel-Tercüman Yasemin AKIN’ın Sözleşmeli Personel-Eğitmen Cem GÜLSEÇGİN’in ve Kent Gönüllüsü Aydın TÜLÜ’nün, Ayşe TÜLÜ’nün İlimizi ve İlçemizi temsil etmek üzere 25 kişilik grubunun tamamının her türlü yasal giderlerinin Belediyemiz Bütçesinden ödenmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Kültür, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları (Kült. ve Sos. İşl. Müd.)

GÜNDEM 4-TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
GÖRÜŞÜLMESİ.

GÜNDEM 5-TOPLANTI TARİHİNİN BELİRLENMESİ VE KAPANIŞ.