GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI TEMMUZ AYI 14.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 06.07.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI TEMMUZ AYI 14.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTI TARİHİ: 06.07.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2- GÜNDEMDE KALAN ÖNERGENİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.    06 Eylül 2012-12 Eylül 2012 tarihleri arasında Kardeş Belediyemiz Rusya Volgograd Merkez Belediyesi ‘Şehir Günü’ kutlamalarına katılacak 3 meclis üyemizden oluşacak heyetin belirlenmesi ve her türlü yasal giderlerin Belediyemiz bütçesinden ödenmesi talebi. (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

2.    06.08.2012-11.08.2012 tarihleri arasında Belediyemiz Makedonya Cumhuriyeti, Delchevo Belediyesi ‘Nikola Jonkov Vapsarov’ Kültür Merkezi tarafından düzenlenecek ‘2012 Golacki Folklor Festivaline’ davet edilmiştir, festivale katılacak 5 meclis üyemizden oluşacak heyetin belirlenmesi ve her türlü yasal giderlerin Belediyemiz bütçesinden ödenmesi talebi. (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

GÜNDEM 3- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.    İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya (Gazi) Mahallesi, 2197 ada,  4 parselde bulunan 41/759 (41 m²) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin tapuda kayıtlı hissedara satılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları. (Plan ve Proje Müd.)

2.    17-23 Ağustos 2012 tarihleri arasında Rusya Volgograd da düzenlenecek olan ‘Barış İçin Ne Yapıyoruz’ konulu ‘Uluslar Arası Gençlik Konferansına’ İlçemizde ikamet eden Konak Hürriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Özge ÇOLAK ve Özlem ÇOLAK’ın katılması ve her türlü yasal giderlerin Belediyemiz bütçesinin ilgili tertibinden ödenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

GÜNDEM 5- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.