GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI ŞUBAT AYI 4.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.02.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI ŞUBAT AYI 4.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTI TARİHİ: 07.02.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.
GÜNDEM 2- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bütçesinden Etüt Proje Müdürlüğü bütçesine aktarım yapılması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu. (İmar ve Şeh.Müd.)

2. 2200 ada 1 parselin çekme mesafelerinin belirlenmesi, yapılaşma şartlarına Emsal ilave edilmesi ve kullanım kararının “Belediye Hizmet Alanı” olarak belirlenmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Çevre Komisyon Raporları.             (Etüt Proje Müd.)

3. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bütçesine Aktarım talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu. (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

GÜNDEM 4- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.