GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI ŞUBAT AYI 3.TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.02.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI ŞUBAT AYI 3.TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ
TOPLANTI TARİHİ: 01.02.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI
GÜNDEM 2- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.
GÜNDEM 3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Sözleşmeli personele ödenecek ek oranlarının belirlenmesi talebi.(İnsan Kay. ve Eğt.Müd.)

2. Zabıta personelinin fazla mesai ücretlerinin belirlenmesi talebi.(İnsan Kay. ve Eğt.Müd.)

3. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Irmak Mahallesi, Metin Henkoğlu Cad.(27 İmar Paftası)33 kadastral paftada bulunan 1.Grup korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilen köprüye ilişkin restorasyon çalışması ödeneğinin 2012 yılı Belediyemiz bütçesinden karşılanması talebi.                        (Fen İşleri Müd.)

4. Mülkiyeti Belediyemize ait İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Yeşil Mah. 1348 ada, 5 parsel de 401.00 m2 nin tamamının satın alınma talebi (Plan ve Proje Müd.)

5. İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Irmak Mahalle 27 ada, 20 parselde Belediyeye ait 977/10677 (56,31 m²) hissenin satın alınma talebi (Plan ve Proje Müd.)

6. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği’nin onaylanması talebi.                    (Plan ve Proje Müd.)

7. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bütçesinden Etüt Proje Müdürlüğü bütçesine aktarım yapılması talebi.(İmar ve Şeh.Müd.)

GÜNDEM 4- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği doğrultusunda, parsel malikleri tarafından 1441 ada 2 numaralı parselin Akçay Caddesine cepheli olan bölümünün, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile Akaryakıt + LPG istasyonu, E=0,60 Hmax=6,50mt. olarak belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Sağlık, Bayındırlık ve İmar, Çevre, Esnaf ve Pazaryerleri ve Hukuk Komisyon Raporları. (Etüt Proje Müd.)

2. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı olan Planlama Şefliğinin ayrılması nedeniyle İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinin tekrar onaylanması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu(İmar ve Şeh.Müd.)

3. Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Kira Biriminin bağlanması nedeniyle Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinin tekrar onaylanması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu (Destek.Hizm.Müd.)

4. Belediyemiz bünyesinde yeni kurulan Etüt Proje Müdürlüğü’nün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliğinin onaylanması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu (Etüt Proje Müd)

5. Sarnıç Mevkii, 18 N III a paftada 11101 adanın kuzeyinde ki kamuya terkli Park Alanında 3.60x8.13m ebadında 1 adet trafo yerinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Sağlık, Bayındırlık ve İmar, Çevre ve Hukuk Komisyon Raporları (Etüt Proje Müd)

6. İlçemiz sınırları dahilinde bulunan Pazar yerlerinin İzmir Pazarcılar Esnaf Odasına bir yıllığına tahsisi talebi İzmir Pazarcılar Esnaf Odasının vermiş olduğu dilekçelerine istinaden meclisten düşürülmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Esnaf ve Pazaryerleri,  Hukuk ve Plan ve Bütçe Komisyon Raporları. (Destek Hiz.Müd.)

GÜNDEM 5- MECLİS ÜYELERİNCE VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.
GÜNDEM 7- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.