GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI NİSAN AYI 8.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 06.04.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI NİSAN AYI 8.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM  MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTI TARİHİ: 06.04.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2- GÜNDEMDE KALAN ÖNERGENİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.   Belediyemizin 2011 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi talebi. (Strateji Geliştirme.Müd.)

GÜNDEM 3- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. 15. Uluslar arası Çocuk Şenliğinde kullanılmak üzere açılan şartlı bağış hesabına, bugüne kadar firmalar tarafından yatırılmış olan isim ve meblağları belirtilen bağışların kabul edilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Kültür ve Yerel Gündem 21 Komisyon Raporları. (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

2. Yurtdışındaki kardeş belediyelerimizin “15.Gaziemir Uluslar Arası Çocuk Şenliği” kapsamında davet edilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Kültür Komisyon Raporu. (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

GÜNDEM 5- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.