GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI MART AYI 6.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.03.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI MART AYI 6.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM  MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTI TARİHİ: 07.03.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Şube Müdürlüğüne Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi no:22 adresinde kayıtlı tesisimizden 1 adet binanın tahsis talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu. (Plan ve Proje Müd.)

2. Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketine Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi No:22 adresinde kayıtlı tesisimizden 1 adet binanın tahsis talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu. (Plan ve Proje Müd.)

3. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği’nin onaylanması talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Hukuk Komisyon Raporu.                     (Sos. Yardım İşleri Müd.)

GÜNDEM 4- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ.