GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI AĞUSTOS AYI 16.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 07.08.2012 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI AĞUSTOS AYI 16.TOPLANTI 2.BİRLEŞİM

TOPLANTI TARİHİ: 07.08.2012

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.

GÜNDEM 2- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.    2012–2013 sezonunun ASKF ye yatırılacak olan katılım ve referans ücretinin Gaziemir Belediyesi tarafından ödenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Kültür ve Spor Komisyon Raporları.  (Kült. ve Sos. İşl. Müd.)

2.    Performans programında yer alan faaliyetleri kapsamında bulunan, kent mobilyası, oyun grubu, spor aletleri alımına dair İller Bankasından almayı planladığımız toplam 1.250.000,00 TL tutarındaki kredi talebi ile ilgili yapılacak işlemler için Belediye Başkanımız Halil İbrahim ŞENOL’a yetki verilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Hukuk, Plan ve Bütçe Komisyon Raporları.  (Mali Hizm.Müd.)

GÜNDEM 4- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
GÖRÜŞÜLMESİ.