GAZİEMİR BELEDİYESİ 2012 YILI AĞUSTOS AYI 15. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 01.08.2012 SAATİ: 18:00

2012 YILI AĞUSTOS AYI 15. TOPLANTI 1.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ
TOPLANTI TARİHİ: 01.08.2012
GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI
GÜNDEM 2- GEÇMİŞ TUTANAKLARIN OKUNUP OYLANMASI.
GÜNDEM 3- BAŞKANLIKTAN GELEN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.    Norm Kadro Hizmet Sınıfları Aktarma talebi. (İnsan Kay. ve Eğt. Müd.)

2.    İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Atıfbey (Sarnıç) Mahallesi, 11421 ada,  5 parselde bulunan 103/2012 (103,00 m²) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin tapuda kayıtlı hissedara satılması talebi.                                      (Plan ve Proje Müd.)

3.    İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Sakarya (Beyazevler) Mahallesi, 1510 ada,  12 parselde bulunan 865/23602 (86,50 m²) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin tapuda kayıtlı hissedara satılması talebi.                          (Plan ve Proje Müd.)

4.    İzmir İli, Karabağlar İlçesi, 31261 ada, 3 parsel 433m2 olup 99/433(99m2) hisse Belediyemize aittir. Belediyemize ait hissenin tapuda kayıtlı hissedarlara satın alınma veya kat karşılığı anlaşma talebi.                      (Plan ve Proje Müd.)

5.    İzmir İli, Gaziemir İlçesi, 2266 ada, 1 parsel sayılı taşınmazda Belediyemiz sınırları içersindeki yerleşimlere hizmet vermek amacıyla “İzsu Pompa İstasyon Alanı” kurulacağından söz konusu parselin bedelsiz devri talebi (Plan ve Proje Müd.)

6.    Gaziemir İlçesi, Sarnıç Mevkiinde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı doğrultusunda mevcut 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında 11351, 11352, 11354 nolu adalar arasında yer alan Sosyal Tesis Alanının Belediye Hizmet Alanı (Sosyal Tesis ve Spor Alanı) E: 1.00, Hmax=9,50m. olarak dönüştürülmesi, yapı yaklaşma sınırlarının belirlenmesi ve park, otopark alanlarının yeniden düzenlenmesini içeren 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talebi (Etüt Proje Müd.)

7.    2012–2013 sezonunun ASKF ye yatırılacak olan katılım ve referans ücretinin Gaziemir Belediyesi tarafından ödenmesi talebi. (Kült. ve Sos. İşl. Müd.)

8.    23.08.2012-27.08.2012 tarihleri arasında Belediyemiz Bulgaristan Cumhuriyeti, Loznitsa Belediyesi’nin 4.Geleneksel Türk Folklor Festivaline Belediye Başkanımız Halil İbrahim ŞENOL, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin SAYKÖSE, Gaziemir Folklor Eğitim Merkezinin 2 yöneticisi, 16 dansçı ve 3 meclis üyemizden oluşacak heyetin belirlenmesi ve her türlü yasal giderlerin Belediyemiz bütçesinden ödenmesi talebi.                (Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

9.    İzaks Gaziemir Spor Kulübü Derneğinin spor müsabakalarına katılabilmeleri için futbolcularına federasyona yatırılması gereken futbolcu aktarma bedelinin 2012 için futbolcu başına 950,00TLx 24 olarak Belediyemiz tarafından Spor Kulübü derneği adına federasyona yatırılması talebi.(Kült.ve Sos.İşl.Müd.)

10.    Performans programında yer alan faaliyetleri kapsamında bulunan, kent mobilyası, oyun grubu, spor aletleri alımına dair İller Bankasından almayı planladığımız toplam 1.250.000,00 TL tutarındaki kredi talebi ile ilgili yapılacak işlemler için Belediye Başkanımız Halil İbrahim ŞENOL’a yetki verilmesi talebi. (Mali Hizm.Müd.)

GÜNDEM 4- KOMİSYONLARA HAVALE EDİLİP SONUÇLANMAYAN ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.

1-    İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Tapunun Atıfbey (Sevgi) 1894 ada, 1 parselde bulunun Belediyemize ait 428/2401 hissenin Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri talebi. (Plan ve Proje Müd.)

GÜNDEM 5- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1.    Seydibaba Türbesi’nin, türbeye yakın bir alana taşınarak yeni oluşturulacak türbe ve çevre düzenlemeleri ile Gaziemir halkının kullanımına sunulması ve kente canlılık getirecek bir alan yaratılması kapsamında 2124 nolu imar adası ve 20 metrelik imar yolunun güneyinde yer alan Park alanının, Piknik, mesire ve Eğlence Alanı olarak belirlenmesi içeren 1/1000 uygulama imar plan değişikliği talebi ile ilgili oy çokluğu ile uygun bulunan Bayındırlık ve İmar, Çevre, Kültür, Yerel Gündem 21 Komisyon Raporları.(Etüt Proje Müd.)

2.    Nikah ve Düğün salonunun 2. katının Kamu yararına çalışan dernekler arasında olan Gaziemir Şubesi  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin (TEMAD) kullanımına verilmesi talebi ile ilgili oy birliği ile uygun bulunan Plan ve Bütçe, Kültür, Hukuk Komisyon Raporları (Kült. ve Sos. İşl. Müd.)

GÜNDEM 6- MECLİS ÜYELERİNCE VERİLECEK ÖNERGELERİN GÖRÜŞÜLMESİ.
GÜNDEM 8- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİ GÖRÜŞÜLMESİ.