GAZİEMİR BELEDİYESİ 2011 YILI KASIM AYI TOPLANTISI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ TOPLANTI TARİHİ: 03.11.2011 SAATİ: 18:00

GAZİEMİR BELEDİYESİ  2011 YILI KASIM AYI TOPLANTISI 2.BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

TOPLANTI TARİHİ: 03.11.2011

GÜNDEM 1- BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI.
GÜNDEM 2- KOMİSYONLARDAN GELEN RAPORLARIN GÖRÜŞÜLMESİ.

1. Belediyemizin 2011 ve 2012 yılı Evsel Katı Atık Ücret Tarifesinin belirlenmesi talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Plan ve Bütçe, Çevre Komisyon Raporları.                 (Mali Hizm.Müd.)

2. Belediyemiz şirketlerinde ihtiyaç hasıl olması halinde (Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Daireleri nezdinde) İller Bankası Genel Müdürlüğünden alınmak üzere toplam 400.000,00TL. tutarında teminat mektubu kullanılması için her türlü yetkinin Gaziemir Belediye Başkanına verilmesi talebi ile ilgili oy çokluğu ile kabul edilen Plan ve Bütçe, Hukuk Komisyon Raporları. (Mal.Hizm.Müd.)

3. Karabağlar Gaziemir İlçe sınırlarının birleştiği 19 L II a ve 20 L III d paftalardaki İ.B.B Meclisi’nin 16.04.2001 günlü kararıyla ağaçlandırılacak alan olarak belirlenen alanda “Enerji İletim Hattı” belirlenmesini içeren 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği önerisinin karara bağlanması talebi ile ilgili oy birliği ile kabul edilen Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu. (İmar Şhr. Md. Planlama Birimi)

GÜNDEM 4- TOPLANTIYA KATILMAYAN MECLİS ÜYELERİNİN MAZERETLERİNİN
GÖRÜŞÜLMESİ