Minik öğrencilere yüz güldüren armağan

Eğitime destek projeleriyle öğrencilerin yanında olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, yeni eğitim-öğretim yılında ilçedeki 13 okulda eğitim hayatına merhaba diyen ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti dağıttı

Eğitim alanında hayata geçirdiği projeleriyle öğrencilere destek olan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın bu alandaki projeleri öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Belediye Başkanı Halil Arda,  2019-2020 eğitim-öğretim yılında okula ‘merhaba’ diyen ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti dağıttı. Belediye,  ilçedeki 13 okulda 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti armağan etti. Öğrencilere dağıtılan kırtasiye setlerinde; temel ihtiyaçları olan beslenme çantası, 12’li kuru boya, 12’li sulu boya, 12’li pastel boya, 1 düzine kurşun kalem, 1 düzine kırmızı kurşun kalem, silgi, kalemtıraş ve defter bulunuyor.

Okula merhaba diyen öğrencilerin heyecanına ortak olan ve kırtasiye seti armağan eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Arda, “Başarılarla dolu, mutlu bir eğitim hayatınız olsun” temennisinde bulundu.

Tarih: 16-09-19

Haber Fotoğrafları: