Gaziemir’in kurtuluşuna oynadılar

Gaziemir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Gaziemir’in Kurtuluşu Futbol Turnuvası’nda 6-14 yaş aralığındaki minik sporcular mücadele etti

Gaziemir Belediyesi, Gaziemirlilerin tarih bilincini ve yaşadıkları yere aidiyet duygularını geliştirmek amacıyla kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünü etkinliklerle kutladı. Kurtuluş kutlamaları kapsamında futbol turnuvası düzenlendi. Gaziemir İlçe Stadı’nda düzenlenen Gaziemir’in Kurtuluşu Futbol Turnuvası’nda 6-14 yaş aralığındaki minik sporcular ter döktü. Turnuvada Altay Spor Kulübü, Altınordu Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü ile Gaziemir FK Spor Kulübü’nün sporcuları mücadele etti. Kentin düşman işgalinden kurtulduğu gün düzenlenen turnuvaya katılan sporculara madalyaları törenle verildi.

Tarih: 11-09-18