Başkan Şenol gönül sofrasında

“Bereketli Ramazan Akşamları” adıyla kentin farklı noktalarında Ramazan Ayı’nda iftar yemekleri düzenleyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Ateş ailesinin iftar sofrasına konuk oldu

İftar yemekleriyle vatandaşlara birlik ve beraberlik içinde iftar açmanın mutluluğunu yaşatan, ramazan eğlenceleriyle de vatandaşları özlemle anılan eski ramazanlara götüren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,  roman vatandaşların sofrasına konuk oldu. Irmak Mahallesi’nde yaşayan Nejla-Aliksan Ateş ailesinin iftar sofrasına misafir olan Başkan Şenol’a eşi Birsen Şenol ile CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, başkan yardımcıları Barış Çağlar Çelik, Mitat Kale de eşlik etti. Ateş ailesi ve komşularıyla birlikte iftarını açan Başkan Halil İbrahim Şenol, daha sonra aile ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Kendisini misafir eden Ateş Ailesi’ne teşekkür eden Başkan Şenol, “Sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu nice Ramazanlar yaşamanızı dilerim” dedi.

Tarih: 30-05-18