Gaziemir’in koristlerine tam not

Şef Ümit Bulut yönetiminde sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Yüzyılın Aşk Şarkıları konseriyle seyirciye unutamayacakları müzik ziyafeti sundu

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinin oluşturduğu Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, Yüzyılın Aşk Şarkıları Konseri’nde seyirciyle buluştu. Şef Ümit Bulut’un yönettiği konserde Türk müzik tarihinde yer edinmiş seçkin eserler seslendirildi. Sahne almanın heyecanını yaşayan müzik topluluğu, koro ve solo şarkılar seslendirerek seyircinin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı. Atatürk Kültür Merkezi Nazım Hikmet Sahnesi’ne çıkan koristler sahne performanslarıyla profesyonelleri aratmadı, seyirciye keyifli bir konser yaşattı. Yüzyılın Aşk Şarkıları Konseri’nde Şef Pınar Bulut yönetiminde Memleketim isimli şarkıyı seslendiren Gaziemir Belediyesi Çocuk Korosu da seyirciden alkış aldı. Konser sonunda Basın, Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Senem Eştürk koro şefleri Pınar Bulut ile Ümit Bulut’a plaket verdi, teşekkür etti.

Tarih: 27-02-18